Lietuvoje vanduo laistymui ir lauko dušui - perpus pigiau

Man neaktualu, nes pas mane vandens gręžinys. Tačiau kas turi vandeni "iš centro" - visai naudinga info:

Lietuvą kankinat karščiams vandens tiekimo įmonės siūlo gaivintis ne tik prie vandens telkinių – gyventojai gali vandenį laistymui ir lauko dušams įsigyti dukart pigiau. Tokią galimybę turi laistymui skirtus vandens apskaitos skaitiklius įsirengę gyventojai. Delfi GRYNAS straipsniukas čia.



Na o aš labai svajoju apie lauko dušą, bet spręsiu ta su didele bačka iš po dažų. Dabar suku galva kokioj sklypo vietoj tą bačką reikės įrengti :) Karštomis vasaros dienomis lauko dušas yra pasakiškas malonumas :)


Deja tokiems darbeliams reikia laiko, ir šiemet ne tas svarbiausia. O norisi... ypač šiandien, kai už lango pavėsyje +31 C !

Komentarai

  1. Na čia tai tikrai netikėta naujeina. Niekada neteko girdėti apie laistymui skirtus vandens apskaitos skaitiklius. Toks dalykas tikrai labai naudingas būtų ne tik sodininkams, bet ir visiems, gyvenantiems savo nuosavuose namuose. siurbliai vandeniui gali pasitarnauti so tokiu skaitikliu ne tik kokiam lauko dušui ar laistymui, bet ir tokiam tikslui, kaip papraščiausias vandens sąskaitų sutaupymas.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai