Langų pasiūlymų palyginimas (papildymas)

Dar gavau pasiūlymą, kurį kažkaip atsiuntė tik šiandien, Haus langai - iš pirmo žvilgsnio atrodo labai gerai, nes 6 kameros, U = 0,7 , Aluplast. Ir montavimo darbai tikrai nedaug kainuoja (sakau, gal man atsiuntė kokį be PVM pasiūlymą, kitavertus pasiūlymas galioja tik 7 dienas, tipo akcijinis, na bet akcijiniai per kas antrą čia kažkaip)

Štai papildyta Haus langų pasiūlymu lentelė:


Aluplast lyg ir neblogi, va atsiuntė paveiskliuką - 6 kamerų, 85 mm profilis.


Siaubas kažkoks, tokie kainų skirtumai... o langai vieni už kitus gerensi. Ir kaip dabar išsirinkti? Imti pigiausią pasiūlymą - bet gal čia slypi kur kažkas, pakasto...?

Komentarai

  1. Kam Jums montavimas kai turit Tėvuką? Garantijos neduos jei patys susidėsit?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. na tėtie nedrįsta, yra didžiulių langų, sakykim 3,8 m, o jis niekada to nėra daręs. Visgi negaliu visko taip jau suversti tėčiui, daug ką ir jam reikia spėti, dar ir apart mano statybų :) Langus jam montuoti nedrąsu. Vat pamatus padaryt, ar stogą uždengt - kažkaip drąsiai imasi. Matyt bijo bragų daiktą sudaužyti :)

      Panaikinti
    2. Nepatyrusiems montuotojams galima paimti pagalbininką dideliems langams įstatyti ;) Juk ten tereikia tik pakelt, atnešt, įstatyti, palaikyti. Visa kita tai tikrai pats tėtis sugebės... ;)

      Panaikinti
    3. Iš savo praktikos galiu pasakyti tik tiek: visų darbų pagrindas yra dėmesys ir kruopštumas. Bet kokiame darbe tai ir skiria darbininką nuo meistro. Kiek mačiau, man labai patiko kaip jis dirba. Nechaltūrina - aij bus gerai, nes supranta, kad mažas prie mažo ir gale jau didelis brokas, nes dauguma darbų yra grandinė.
      Langus sudėt nėra sunku, o kai yra kas padeda, palaiko, tai visai nesudėtinga. Susitvarkys :)

      Panaikinti
    4. vat matyt todėl ir nedrąsu kad bijo prichaltūrinti :) Na pagyvensim, pažiūrėsim, kai matau kad stresuoja, nenoriu spausti tikrai, ir taip daug darbų patys griebiamės, su laiku vat striuka, tai bijau kad nespėsim visko patys, na žiūrėsim, dar reikia tuos langus išsirinkti :)

      Panaikinti
  2. teko girdėti, kad neduoda garantijos jei langus montuoja ne jų montuotojai. Bet reiktų pasiaiškinti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Garantija privalo duoti langų gamintojas. Pasidomėkite kas iš pateikusių pasiūlymus gamina langus, o kas tik juos perparduoda.
      Tas kas gamina pats langus neturėtų taip sakyti, kad neteiks savo produkcijai garantijos jei montuosit savarankiškai, nes skamba maždaug taip - jei aš gaminu kompus tai neteiksiu garantijos jei ne pats suinstaliuosiu MS 0fisą :)

      Panaikinti
    2. na logiką dėl garantijos aš suvokiu - jeigu kas blogai, tai jie nori būti įsitikinę, kad langas žmogiškai buvo įstatytas, todėl siūlosi patys statyti. Na ir plius žinoma tai super pelningas reikalas - dvieju darbininkų maždaug dienos darbas apie porą tūkst. :)

      Panaikinti
  3. jei pasiūlyme nieko nepaminėta apie PVM, tai manyčiau reikia jį pridėti. Kai sau ieškojau langų, taip pat kai kurie siuntė pasiųlymus be PVM...

    AtsakytiPanaikinti
  4. U ten duotas tik paketo. Remo U bus prastesnis, atitinkamai ir viso lango bendrai paemus.
    Megrame ir Danize U duodamas jau viso lango, o tik paketo U pas juos 0.6 (geresnis) del didesniu tarpu tarp stiklu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O! pasirodo čia yra subtilybių, o aš vis žiūriu žiūriu į tuos U ir nerandu logikos. Užklausiu tuomet konkrečiai, jau čia bunda interesas...

      Panaikinti
  5. sveiki, kokios naujienos "is langu fronto"?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. kol kas sprendimo nera. Norisi kokybisku, galbut pavyktu rasti tuos geneo kiek pigiau. Man nepatiko, kad kiti nurodineja labai apsukriai tuos U koeficientus ne viso lango, o tik paketo, na ir kitu niuansu - ka gali zinoti, ka jie dar slepia. Pats save tik po to gali "kaltinti" - ko nesugebejai paklausti... Man dabar didesnis klausimas - kur kreitpis del sarvo - ar tiesiog metalo apsiltintu duru, nes kreipiausi i Skyda - tai paskaiciavo 8 tukst...tai va ir nukritau nuo kedes.

      Panaikinti
  6. na, mes pasirinkom Veka Alphaline 90.. siulyciau ir sitais pasidometi

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. apie Veka skaiciau daug atisliepimu, o vieni langininkai, siule aluplast, kai uzklausiau apie kitokius profilius, prasitare, kad naujose statybose daznai klientai renkasi Veka. Kodel man nepasiule - matyt norejo sukonkuruoti kaina. Bet manau pasinaudosiu patarimu - pasidomesiu ir Veka, dar neikas nevelu :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai