Žiema bus

Būtu labai nesmagu, jeigu žiema užsitęs iki pavasario vidurio. Trimituoja čia visi, kad bus ilga ir šalčiausia žiema, o specialistai iš tų prognozių kaip suprantu tik juokiasi: http://grynas.delfi.lt/gamta/oru-paradoksas-kodel-klimatui-sylant-ziemos-salteja.d?id=63046516

Kažkaip nesinorėtų kaip ir šiemet balandžio vidury lipdyti sniego senio...Labai aktyvus sezonas nusimato nuo pat pavasario, labai daug ką reikės spėti. Siaubingai pavydžiu tiems, pas ką "dėžutė" jau uždaryta ir apšiltinta ir galima spjauti į tą žiemą ir ramiai po truputį darbuotis sau viduje :)

Kitavertus yra jau pavėsinė su židiniu, jame galima bus ką išsikepti kad ir šaltą žiemą, na ir karšto vyno susiorganizuoti. Ir susitarti, kas vairuos :)

Kaip atrodo pavėsinė, greitai parodysiu, ši vasara man asocijuojasi su žodžiu "klinkeris", na ir apie darbų seką kitam sezonui kaupiuosi parašyti. Įdomiai ten viskas bus, pertvaroms mūryti namo viduje blokeliai kiek koreguoja etapus ir darbus. Žiūrėsim, kaip pavyks, reikės daug organizacinių sugebėjimu, hm.


Komentarai

  1. na kad žiema neprailgtų rekomenduoju knygą https://www.sugarsync.com/pf/D1217107_79177137_661525

    vien tai, kad ji 1936 metų, o kai kurie patarimai aktualūs ir šnd :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ačiū :) bet jūs net neįsivaizduojat, kaip aš laukiu žiemos, kai galėsiu pamiegoti ilgiau šeštadieniais ir sekmadieniais, o nesikelti anksti ir lėkti į statybas. Nueiti į kiną - šimtą metų nebuvau, nors dievinu į šį reikalą. Daugiau skirti dėmesio tiesiog mylimiems artiems žmonėms :) Man puikiai sekasi taupyti, nes aš tiesiog amžių nepirkau sau nieko, nes neturėjau laiko nueiti į parduotuvę. Labai tikiuosi, kad žiema man neprailgs. Nors ką aš čia...pasiilgsiu statybų, veiksmo, lėkimo. Manau vasarį jau prasidės "lomkės" :D Gal ir jūsų nuoroda pravers tuomet ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai