Ieškomos: lauko durys į katilinę

O kur galima būtų kreiptis dėl durų metalinių, paprastų, į katilinę. Man su šiuo reikalu fantazijos pritrūko - arba siūlo siaubingai brangias, arba nesugeba pasiūlymo atsiųsti. Anksčiau buvo tokia parduotuvė "Pasidaryk pats" - ten būdavo kažkoks pasirinkimas šių paprastų dalykų, dabar va ir parduotuvės nebeliko, hm...

Reikalas tame, kad didelių labai reikalavimų šilumos varžai čia nekeliu, bet turėtų atrodyti padoriai, lengvai, šiuolaikiškai - na, negadinti namo fasado. Pristigau informacijos net ieškodama internete. Atrodytų - tokia rinka, tokia paklausa, ir štai - strigau su tokiu banaliu dalyku.

Būčiau dėkinga, jeigu pasidalintumėte idėjomis. Tik reikia turėti omeny, kad būtų aplink Vilnių :)

Beje, ar užsiauginote moliūgų šiemet? Pas mane matyt dėl to, kad per vėlai pasodinau, nesunoko... Kitąmet labiau pasistengsiu, kad būtų Helloweenui :)


Komentarai

  1. Dėl durų niekuo negaliu padėti, nes patys iki durų dar nepriėjome tai labai ir nesidomėjau, o dėl moliūgų - tai turime visokių oranžinių, žalių, dryžuotų, apvalių ir pailgų, paprastų ir aliejinių (tokių, kurių sėklos be lukšto). Helowynui panaudojome tik vieną iš mažesnių, nes kažkaip gaila gadinti gerą produktą. Jei norėtumėte moliūgą maistui panaudoti galėčiau pasidalinti keliais gražuoliais... :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pabandykite pasivaikščioti po Šiaurės miestelį (pvz. Verkių g., gal dar pro medžio centrą prasukit) - ten tikrai rasite iškabų "durys".

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na laukčiau šiek tiek konkretesnių rekomendacijų :) pasivaikščiojimai rezultato deja nedavė...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki. Na aš sau dėjau Hormann metalines apšiltintas duris.Kaina manau visai padori - 1100 lt. Tik tiek kad jos baltos. Tačiau man tai netrukdo. Tik nesugalvokite dėti kinietiškų už 300 lt. Kaimynas tokias įsidejo, tai po metų dažai nusilupo ir vos darinėjasi. Aš Hormann esu patenkintas.

      Panaikinti
  4. Helowyn gal ir įdomį šventė, bet nesuprantu žmonių švenčiančių ją pas mus. Kas tinka ir norma vienur, gali visai netikt ir atrodyt kvailai kitur.

    AtsakytiPanaikinti
  5. As irgi dejausi hormanno duris atspares karsciui. Modelis T30 H8-5 (900x2000) kaina akcijos metu buvo 799LT. Viduje lyg tais apsiltinta + yra gipso + skardines. Sunkukos . Siaip sandarios. Kol kas esu patenkintas.

    AtsakytiPanaikinti
  6. www.skelbiu.lt isiveskite paieškos laukelyje "durys" ir suras jums visą krūvą durų, pasirinkimai nuo seifinių, metalinių, medinių ir iki plastikinių. Sėkmės :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Aš dariau Asmode.
    Durys geros, kaina irgi normali, bet su terminais žiauriai nesisekė, 2 mėn vėlavo.
    Pradžioj vėlavo 3 savaites, tada pagamino per mažas, paskui kitas pagamino, tai bevežant kažkaip sugebėjo sudaužyti, ir vėl gamino...
    Ir juokinga, ir graudu buvo...

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai