Kaip mes pavėsinę statėme

Pavėsinė, iškart galiu pasakyti, dar nebaigta - tarpų tarp klinkerio plytelių glaistymą palikau kitiems metams. Bet visgi tai tik mažiukas niuansas, kaip ir baldai joje. O šiaip pavėsinė jau yra - tai civilizacijos sala šiame mūsų 2 ha laukiniame miškelyje.


Instrukciją, kaip klijuoti klinkerį aš kada nors parašysiu (galvoju, gal išlaukti pavasario, ir rašyti tik įsitikinus, kad tas klinkeris neatšoko...) - bus tokia kaip ir moteriška klinkerio klijavimo instrukcija :)

O dabar filmukas - štai į 5 minutes sutalpinau pusantrų metų veiksmą! Kaip mes statėme pavėsinę.


Komentarai

  1. Kai rašysit instrukciją, nepamirškit paminėt kad pirmiausiai reik perimetrą pasižymėt, kad nebūtų taip kad nesueina plytelės :)
    Apskardinimo kampukus irgi galima suleist, bus tikrai gražiau ir nešlaps :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. kur nesueina plyteles - pasodinsiu vynuoge ir nesimatys :) cia kita priezastis buvo, bet zinoma aprasysiu :)

      Panaikinti
  2. Siaip graziai gavosi. Ar saslas gerai kepa jusu zidinyje? :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki, graziai atrodo plyteles koks ju pavadinimas? kiek kainavo 1m2?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. man rodos as jums jau buvau atsakiusi i toki jusu klausima komentaruose prie iraso (http://statausodyba.blogspot.com/2013/12/kaip-as-klinkeri-klijuoti-mokiausi.html)
      Kartoju, bet... is tiesu pasistengiu atsakyti i klausimus, ir jeigu neskaitote atsakymu i savo paciu klausimus, tai nezinau, ar teisingai as cia stengiuosi...
      Taigi :
      Semir Beige spalva, lenkiskos (Paradyz), pirkau Irise, be nuolados 32 lt / kv m, bet buvo nuolaida, tai kainavo kiek pamenu 27 Lt / m.

      Panaikinti
  4. Ziurejau nuotraukas kur ten krosneles kampus klijuojate ir pastebejau kad ish vinos kampo puses uzsibaigia apvalumu.. Ar ten visos vienodos plyteles buvo ar kampams specialiai kazkokias kitokias pirkote?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. gal cia turite omeny pati zidini (gelsvos)? tai ten klinkerio plytos, is ju murijom. O viska ka apklijavau - tai paprastai, be jokiu kampu, nes kampai brangoki ir berods sios lenkiskos gal net neturi kampu...

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai