Kur ieškoti lauko šviestuvų namui?

Esu kiek pasimetusi, kur pirkti lauko šviestuvus namui - pakabinamus ant sienų. Kainos - nuo įtarimą keliančių pigių kokiam Ermitaže ar Senukuose, iki nežmoniškai brangių. Dar internete visokie lenkiški būna, vat klausimas kaip ten su kokybe... Visiškai nesiorientuoju, kaip rasti kažką vidutinio (o tiklsiau pagal kaina - kiek žemiau vidurkio norėtųsi), ir kažką labai minimalistinio. Štai maždaug tokio pobūdžio:


Gal yra susidurusių su šia tema ir jau atradusių kokią gerą parduotuvę, o gal internete ir reikia siųstis? Būsiu dėkinga jeigu parekomenduotumėte :)

Komentarai

  1. Aš pirkau tik paprastą LED10w apšviesti paradines duris. Man to visiškai pakanka :)
    Pirkau Ermitaže po pusės metų judesio daviklis nuėjo. Pakeitinio neturėjo, tai grąžinio pinigus. Analogiškos kokybės LED nusipirkau Senukuose, tik jau su trumpesnio laikotarpio garantija.
    Jeigu dar sugalvociau daryti apšvietima aplink nama, tai ko gero prisipirkciau LED prozektorius pvz:
    http://www.ebay.co.uk/itm/UltraFire-2000LM-CREE-XM-L-T6-Torch-Zoomable-5-Modes-18650-AAA-LED-Flashlight-/351096029469?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2047675.l2557&nma=true&si=Ocq44OEo%252Fzm%252FUWTkLaSJaN0%252FoVc%253D&orig_cvip=true&rt=nc
    Toriu toki pati. Optika gera. Išardyčiau prožektorių ir optiką primontuočiau ant gegniu pakalimo. Švies gerai o ir watų ne daug.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mes pirkome panašius sieninius iš Ermitažo (po 40lt gal) ir įsukome 4W LED lemputes. Tikrai labai gražiai atrodo naktį ir puikiai šviečia.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kiek žinau, tai pigūs šviestuvai visada būna perkant internetu. Nors visai nebrangių esu mačiusi ir kitose parduotuvėse :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai