Kartais būna ir taip

Privalo moteris turėti moterišką svajonę. Tokią egoistinę nepraktišką kaprizingą ir neracionalią. Tokia svajonė atsiranda savaime kai lakstai tarp darbų ir projektų, tarp žmonių kuriems labai reikia tavęs ir kurie linksmai gyvena be tavęs kai tau jų labai reikia. Kai suvoki, kad labai daug ką gali pati ir nuo tos minties tik mąsliai šypteli ir nejauti jokio pasididžiavimo, o tik stiprėjantį poreikį būti švelnia silpna romantiška. Nori prizo už tai, kad penkis metus tvarkai dokumentus, perki statybines medžiagas, taupai ir taupai, deriesi dėl kainų, kerti medžius, sodini medžius, klijuoji klinkerį, dažai sienas, lakuoji lentutes, žinai kas yra murlotas, sąramos, rostverkas. Kai kiti tau sako, kad „tu gali“ žinai, kad tikrai negali... bet darai ir gali. Aš noriu tų batelių, siaubingai brangių, gražių ir patogių. Tai bus simbolis to, kad negaliu bet galiu.

 

Komentarai

  1. http://www.savannahs.com/designer/manolo-blahnik :D uz tokias kainas tai cia turbut visa mediena lubu lentelem iseina? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Moteris :) - na ka cia dar bepridursi. Vyrai to nesupras ir neivertins. Na ta prasme ivertins ,bet suzinoje kaina neivertins :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Reikalas tame kad man nusispjaut ar kas ivertins :) cia gi sau tik ;)

      Panaikinti
  3. Ajo..tararai...Moterie, nusiramink, įkvėpk giliau, beržų paunksmėj guminiai labiau tiks :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Puikus, inspiruojantis blogas! Saunuole!:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš pritariu tau, reikia tokios dovanos sau, užsidirbai 100%. Šaunuolė!!!!!!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai