Ką daryčiau kitaip statydama namą? Užduokite klausimus!

Pagalvojau, kad pastačius namą visuomet ateina minčių, kad va dabar daryčiau kitaip. O ir atvirkščiai - kartais abejoji ar teisingai padarei, bet laikas parodo, kad pasiteisino. Mąstau apie sąrašą, ką daryčiau kitaip arba ko nepasigailėjau, kad padariau...arba nepadariau. Galbūt tie, kurie sekė mano statybas irgi norėtų paklausti. Taigi rašykite savo klausimus komentaruose ir sukursiu atsakymų įrašą :)



Komentarai

  1. Ar ne per toli? Rodos gana nuošaliai įsikūrei.
    Kažkada gyvenau 50 min nuo centro, tai ne.. kažkaip toloka. Dabar per 30 min iki betko - norm.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dar įdomu žinoti apdailoje, balduose, įrangoje ar yra kur pagalvoji 'Nereikėjo taupyt'? Mat įsirenginėju dar, mėgstu pataupyt bet būna blogai kartais :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki, labai domina patirtis su kanalizacijos, nuotekų valymo reikalais. Dėkoju.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveiki, norėjau paklausti apie pamato drenažą - kaip suprantu aplink pamatą dėjote tik drenažinę plėvelę (vadinamą "korį"), o drenažinio vamzdžio neklojote? (to kur būna kokoso pluoštu apsuktas), klojote tik lietaus kanalizacijos vamzdžius? Kaip suprantu pas jus pamatų gruntas molis? Ar kyla kokių problemų kad nepaklotas pamato drenažas? (ir pats tvarkausi sodybą, ir svarstau ar reikalingas pamato drenažas, ar užteks tik lietaus kanalizacijos...)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pirma esu labai dekingas už tokio išsamaus dienoraščio vedimą. Juo pasinaudodamas įsirengiau valymo įrenginį. Nuderinau kainą, nes jau žinojau :). Labai džiaugiuosi įrenginio veikimu. Išsamus puikus dienoraštis didelis ačiū. Aš klaidą padariau darydamas nuotekas iš namo įgilinau į 1,2 m. tikrai nereikia. ir per arti 12 m. pasistačiau valymo įrenginį.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Puikus sprendimas dėl konteinerio. Reikėjo jį priimti statybų pradžioje. Geriausia apsaugo nuo graužikų ir kt. nedorėlių :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai