Virtuvės planas ir vizualizacija

Virtuvė su išsvajotomis atviromis lentynomis ir didele "sala", štai ji kokia bus. Dar viena papildoma detalė - reikėjo gražios vietos patogiai sudėti vyno butelius, tai čia jau numatyta. Vizualizacijose matyti tik virtuvė, iš tiesų virtuvė yra didelės patalpos dalis, tai neapsigaukite - tai atvira virtuvė, be durų, su iš jos sklindančiais kvapais ir gerai veikiančio gartraukio poreikiu :)

Štai:

Virš darbastalio palei sieną, ten kur šaldytuvas bus gipso lubos, toks 60 cm pločio nuleistų lubų plotelis, kuriame įsimontuos lemputės ir gražiai įeis gartraukis. Bandėme dėliotis be šios gipsinės sienutės - atrodo tikrai prasčiau, taigi nuspręsta, kad visgi ji reikalinga. Na o sienos - išklijuotos mdžio imitacijos akmes plytelėmis. Atviros lentynos - iš tamsaus medžio, manau čia tėtis sugebės puikiai padaryti tai.

Vaizdelis kiek iš viršaus:


Grindys nebus medinės, kaip kad pavaizduota - virtuvės zonoje patogumo dėlei bus plytelės.

Vaizdas iš būsimojo valgomojo pusės. Matyti dvi lentynos vynui - viena prigludusi prie šaldytuvo - visai smagu, nes šaldytuvas nebus integruotas, tai ta lentyna visai papuoš tą agregatą. O kita vyno lentyna pasibaigs spintelė po langu.


Dalį salos taip pat išnaudosime spintelėms, nes esant viršutinėms lentynoms atviroms, uždarų vis gi reikia kuo daugiau turėti.


O čia išplanavimas, tiesa galutinėje versijoje salos plotis berods 1m, čia pavaizduota 90 cm kol kas.


Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai