Kada nors...

Kada nors pas mane bus kažkas panašaus...


Pastaruoju metu vis susimąstau kaip turėtų atrodyti namai, kurie kvepia atostogomis, laisve ir ramybe. Ir štai užtaikiau ant to, kas gana panašu į mano įsivaizdavimą, tik mano galvelėje ne tiek daug baltos spalvos, bet nuotaika labai panaši :)

Tikras iššūkis pačiam planuotis interjerą ir apšvietimą...ir baisu, ir žiauriai įdomu. Pats įdomumas prasideda kai pamatai kokios bent kiek gražesnių plytelių ir šviestuvų kainos :D

Komentarai

  1. Nesakyk NORIU kol nepamėginai praktiškai. Dažnai manipuliuotas vaizdelis ekrane realybėje džiugina visai nedaug ;)
    Ypač abejoju dėl plytelių ir visokių kitų smulkių detalių. Svarbiau bendras erdvės išplanavimas ir vaizdas pro langą.
    Nesvarbu - smulkios klurkos. Kai pats darai pirmą kartą, tai stengiesi padaryt idealiai. Bet kasdienybėje tas idealumas visiškai nebūtinas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. absoliučiai sutinku, kad svarbiausia pagrindiniai dalykai - isplanavimas ir pagrindiniai akcentai. O idealiai - neidealiai, bet pries isvedziojant apsvietimo laidus ir tinkuojant tiesiog reikia numatyti kur prasides virtuves lentynos (nes iki ten reikia privesti apsvietimo laida) ir kur ant sienu klijuosis plyteles (nes ten butu gerai tinkuotojams kiek siurkstesni pavirsiu palikti). Taigi kalba eina apie labai praktinius ir net techninius interjero planavimo reikalus :) Na o paveiksliuke pavaizduota kresliuka - labai panasu as turiu, laikau ji kol kas savo bute, jis ant tokio stovo pakabintas - siaubingai geras reikalas, kartais pamedituoju jame :)

      Panaikinti
  2. Negyvenkite baimėmis ir "žiaurumu", juk galima gražiai pasakyti, kad "truputį neramina kainos, bet labai įdomu planuoti interjerą", dabar gi visuomenę valdo kažkokios piktos jėgos ir to žiaurumo tikrai jau per akis. Visi aplink tik kartoja "žiauriai gražu", 'žiauriai skanu' ir t.t. Kažkaip abu tie teiginiai nesiderina...:)
    Linkiu jums susikurti tikrai gražų interjerą, bet ne "žiauriai gražų" ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. siūlyčiau nepriimti visko taip tiesmukiškai ir rimtai :) ir "žiauriai įdomus" žodžių junginys yra mano vienas mėgstamiausių kai kalba eina apie iššūkius. Mano blogas - mano žodžiai, ir jokios piktos jėjos šio blogo nevaldo :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. 'Žiaurumas' apnikęs daugelį žmonių ir ne jūs viena tą žodį mėgstate, visa televizija transliuoja su pasimėgavimu tokius šūkius ir jau darosi priimtina kaip norma. Čia tik pastebėjimas, nieko asmeniško.

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai