Naudota krosnelė?

Pradėjau nedažnai rašyti. Dvi priežastys tam. Statybų darbai iš lėto judantys. Daug darbo, komandiruočių ir dar... atostogos. Atostogos ne statybose, o ten, kur šilta ir Viduržemio jūra :)

Tai čia toks šioks atsiprašymas už retą pasirodymą eteryje, pažadu pasitaisyti...

O štai ir opus klausimas. Yra mintis pradžiai nusipirkti naudotą krosnėlę, kurią paeksploatuočiau kelis metus, kol pribręsiu prie naujos. KUR galima nusipirkti naudotą krosnelę?

Ji šildytų darbuojantis viduje - apšiltinant lubas. O po to kas žino - gal net vidines pertvaras žiemą galima būtų sumūryti... Tik va reikia baisiai krosnelės, naudotos, nebrangios, kur galėtų dar paveikti dvejus - trejus metus. Hm?

Nors į panašius įrašus su klausimu paprastai nedaug gaunų atsakymų, dažiausia visai negaunu - bet su viltimi visgi rašau ir laukiu jūsų patirčių. O gal kas nori iškišti seną atsibodusią krosnelę :)

Komentarai

  1. Kai man reikėjo, pirkau iš šito veikėjo http://www.skelbiu.lt/skelbimai/norvegiskos-krosneles-19586197.html šiaip iš skelbiu.lt pasirinkimas didelis ir pigiau nei tie kur atseit parduotuves turi naudotų krosnelių.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mes į kaimą irgi per skelbimus ieškojom ir už 300 pinigų radom.
    1. Labai atidžiai reikia vidų apžiūrėti dėl išdegimo.
    2. jei krosnelė atrodo labai gražiai iš išorės, nudažyta juodai pvz, tai dar nereiškia, kad taip ir bus :). po pirmo kūrenimo viskas labai smardžiai nudega ir atsiveria vaizdas, kad krosnelė kaip reikiant panaudota... bet taip ir turi būt, neapsigaukit :) p.s. geriau pirmą užkūrimą daryti lauke, bent namų nereikės vedinti.

    AtsakytiPanaikinti
  3. O i turgu koki apsmoka vaziuoti ieskoti, ar greiausia per skelbimus internete?

    AtsakytiPanaikinti
  4. pirkom cia http://www.krosneles.net/kontaktai.html
    krosnele veikia nuostabiai, esam patenkinti ir pardavejais ir preke
    rekomenduoju

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mes taip pat is krosneles.net savaja Jotul nusipirkom, atveze, iskrove. Po 2 metu viena detale reikejo pakeist, gerai kad Jotul tiekia ir senesnem krosnelem dalis, ir ne kosmosa kainavo ta detale. Krosnele bendrai esam patenkinti, veikia gerai. Ateity tik Jotul pirkciau, aukstesnes klases nei siulo senukuose ir panasiai.

      Panaikinti
  5. senukų ir kitų prekybcentrių produkcijos atsisakyčiau, jotul, morso, dovre, hwan, jydepejsen, vermont castings, šimtmečių patikrintos prekės ir net atitarnavusios daug metu turtingiems norvegams, jas susitvarkius tarnaus nemažai metu ir mums, o jei yra pinigų tai rinktis kažką iš šių naujų, imant standartinę be emalės ir antrinio degimo, galima gerų variantų rasti.

    AtsakytiPanaikinti
  6. jei tenka retkarciasi pro Lenkija pravaizuoti ar pakeliui,elementariai kad ir tuose paciuose Suvalkuose paimti pigu nauja daigta? ce kaip pvz: http://www.gazetka.obi.pl/?utm_source=glowna&utm_medium=left-2&utm_campaign=gazetka-2000#strona-4

    AtsakytiPanaikinti
  7. Galima net ir toj pacioj Norvegijoj pazistamu turint pigu varianta rasti: http://www.finn.no/finn/torget/resultat?keyword=dovre , paieska paivairinus norimais raktazodziais galima rasti tikrai nebrangiu egzemplioriu :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. norvegijoje be pazystamu pigia nerasi.

    www.domuslangai.lt

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai