Tuk tuk tuk

Šiandien po siaubingai intensyvios dienos per didžiulę liūtį važiavau į sodybą. Liūtis ties paskutiniu posūkiu baigėsi, atvažiavau. Atidariau savo škodos duris ir mane užpuolė šiltas oro gūsis ir paukščių čiulbėjimas. Slaptoj vietoj tėtis paliko man raktą. Raktą nuo mano namo :) Taip plačiai jau seniai pati sau nesišypsojau, kaip vaikas :)


Labai nekantrauju viską aprašyti - sudėti langai ir durys, dar liko difuzinių juostų klijavimas ir kitokios smulkmenos. Viską papasakosiu, greit. Bet ši diena labai įsimintina. Labai :)

Komentarai

  1. Sveikinu su naujo sezono atidarymu ir noriu paklausti kur užsakinėjote duris ir langus, nes mūsų kaip tik laukia šis sprendimas :), nors iš pradžių galvojame pasidaryti grindis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. dar kol kas iki galo nebaigta, liko keli niuansai, todel dar rekomenduoti per anksti. bet brukstelkite man sodybastatau@gmail.com

      Panaikinti
  2. O aš sveikinu su ypatingu momentu. Mes esame panašiame statybų etape kaip ir Jūs, tik raktai dar ateityje. Labai laukiu kol nebaigta statyba pavirs į namą, o po to ir į namus...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki.O kokioje imoneje uzsakinejote langus?

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai