Kainuojanti nežinia

Pagalvojau, kad vystant biudžeto temą, gana įdomi sritis, o tiksliau - bermudų trikampis - yra tos išlaidos, apie kurias nė nepagalvoji kad pagalvoti reikia...Ir tokios matyt sudaro oi nemenką svorį. Todėl nusipelno atskiros temos.

Kadangi faktines išlaidas rašau į temą "lašas po lašo", o smagiai pasijuokti iš mano planavimo galima čia, tai vystau dabar atskirą nuolat pildomą temelę, kur bandysiu surašyti tai, kas kainuos...netikėtai.

Taigi netikėtos - neplanuotos išlaidos:

Siurblys ir žarna - 172
Smėlis (taip, man tai buvo netikėta...) - 2000
Kabelis ir juosta "atsargiai-kabelis" - 765 (negalvojau, kad tai tiek kainuoja...)
Tranšėjos kabeliui kasimas - 300
Notaro mokestis (įgaliojimas architektui) - 141
Keliukui statybinis laužas - 380
Plėvelė pavėsinės stogui žiemai - 130
Laikina elektros dėžutė - 220




Komentarai

  1. Įdomu, kodėl pasirašinėjot įgaliojimą architektui pas notarą? Mums kažkodėl užteko tokio rašto be notaro paslaugų...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jo butinai prireike ikeliant projekta i infostatyba, reikejo ikelti nuskenuota kopija igaliojimo. Taigi buvo visiskai netiketos isklaidos, be to teko super skubiai daryti, nes architektas ir pats susigriebe paskutine minute jo :) jeigu ikelineti projekta paciam arba jeigu tai darytu savivaldybes veikejas, tai tuomet nereiketu, taciau vilniaus rajono savivaldybeje jie patys neikelineja, turi pats ar tavo architektas.

      Panaikinti
    2. Ne, nu stebiuosi, dėl kiekvieno pirstelėjimo jau bėgt pas notarą? Man architektė sakė užtenka tik ranka pasirašytos tokios sutarties, kai ji pati pridavinėjo statybų leidimą. Dabar net savo automobilį parduodant užtenka tik ranka pasirašytos abiejų sutarties ir užtenka tik vienam pirkėjui nuvykt išregistruot/priregistruot perkamą auto.

      Panaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. keistai ir man pas pasirode notaro tvirtintas igaliojimas. Musu architektas pats kele i infostatyba, mes tik ranka parasem igaliojima.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai