Genys su pretenzija

Sako, namo apdaila iš medžio slepia savyje daug pavojų: visokie gyviai gali apsigyventi. O štai jeigu namą putplasčiu apšiltinsi ir aptinkuosi, tai jau visiškai niekas nedrums tos ramybės. Na iš tiesų - kas gi pro tą tinką skverbis? O vat jeigu jūsų putplastį nusižiūrėjo naglas genys, tai niekur jūs nedingsit...

Genys, supratęs, jog už tinko yra šiltutėlis putpastis, ir kad visa tai galima kuo ramiausiai su galingu snapeliu tuk tuk tuk ir išstuksenti sau skylutę... anekdotas, bet faktas. Vilnius, daugiabutis, naujas, ištinkuotas:



Simpatiškas toks. Aišku tokio svečio turbūt niekas nenorėtų, bet sako, bando visaip išprašyti - nesiseka. Nes jam naują skylę pasidaryti - vieni juokai :)

Komentarai

  1. Na tai lai gyvena, ar taip jau daug žalos jis daro.. :) asmeniškai nesuprantu žmonių kurie kurmius gaudo, naikina, poto kurklius naikina, paukščius baido nes jeim trukdo, kaimynu katinus saudo nes ju lysvnes pakasa ir pan.. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. tai jis ir gyvena, na bet manau kelia triukšmą. juk tai genys :)

      Panaikinti
  2. Aurimas. Tai vadinasi neturi nei pieveles, nei darzo.. arba pas tave nera kurkliu ir kurmiu.. patykek tai tokia beda, kad nezinai kaip issiginti. Kai pasodini pomidorus ir atejas randi juos nukirptus nuo saknu ir, t.t

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. kiek suprantu, yra būdų sugyventi su gamta ir ne tik nenukentėti, bet išnaudoti tai savo labui. Aš čia tuose "geltono karučio" kursuose kai buvau, tai tiek įdomybių sužinojau, bandysiu įgyvendinti, kiek spėjau įsisavinti. Čia aišku filosofinis požiūris turi būti ir žinoma, reikia žinių, ir reikia padirbėti :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai