Pagalvių menas

Berods žinau, kaip papuošiu savo miegamajį kambarį sodyboje :)

Tikrai labai mėgstu, kad namie sienos būtų papuoštos paveikslais, pas mane jų mano butelyje (suskaičiavau ką tik ir net apstulbau) - net 13, sakyčiau nemažai kaip statistiniam lietuviui? Tačiau vat atradau kažką labai originalaus, ir labai  jau miegamajam tinkančio.

Šiom dienom Domus galerijoje "Barselona living" salone vyksta tokia netikėta paroda, tai štai čia vadinasi "Grožio miegas":


Daug įvairių pagalvėlių, kurios išpaišytos grafikės Neringos Žukauskaitės, ir ne tik išpaišyta, bet ir išsiuvinėta, ir tai atrodo be galo moderniai, originaliai ir labai gražu... Vat ir galvoju, kad virš lovos ant sienos nebūtinai kabinti paveikslą, o labai labai tiktų kokių keturių - penkių tokių pagalvių derinukas. Galima ir pačiam žinoma pasidaryti, pasiuvinėti, na o galima ir meninko originalių dalykų bandyti ir įsigyti. Labai norint ir meno, ir pernelyg negalint išlaidauti, galima tokią pagalvėlę - meno kūrinį sakykim vieną įsigyti, na o keletą su atitinkamais užvalkalais suderinti.

Na o tos pagalvėlės tai be galo simpatiškos, štai ištraukiau iš facebook puslapio, manau labiausiai turėtų patikti moteriškai auditorijai, nes Neringos darbai ypatingai subtilūs ir švelnūs:



O čia smagūs, mano galva turbūt vaikiški, o gal ir ne :)




Komentarai

  1. Jei susidomėjote meniškomis pagalvėmis, galėčiau rekomenduoti apsilankyti mūsų katino savininkės puslapyje. Darbai labai meniški ir pagaminti su didele kantrybe ir meile šiam užsiėmimui: http://www.skiaute.lt/katalogas/50

    AtsakytiPanaikinti
  2. Su sv. Kaledomis! Kad visos svajones kitais metais issipildytu!

    AtsakytiPanaikinti
  3. O kaip su dulkem ant pakalbintu pagalviu... Grazu , bet nepraktiska..

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū už idėją - turim tokį nepatogų suolą be atkaltės virtuvėje, dabar pamačiau jį su 3 pagalvėm ant sienos nugarai... Liuks.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai