Verkiantis laikino namuko stogas

Kažkada statydami laikią namuką, stogą aptempėme plėvele, kurią prikalėme siauromis lentutėmis, po jomis padėje gumytes, na kad šios apsaugotų nuo lietaus - tipo guma su plėvele, tai nepratekės. Tai vat nereikia taip daryti :)

Vanduo randa kelią pro menkiausią plyšelį,  dar plėvelę vis gi vėjas pataršo, na ir vandeniui vis lengvesni keliai. Lašėjo į tą laikino pastato pusę, kur įsirengėme zoną sau (ne statybinėm medžiagom). Ir taip graudžiai juokinga - bėgi į tą namuką nuo lietaus pasislėpti, o jame laša, ir dar taip kankinančiai...

Žodžiu nuėmėm viską ir užklojom vientisą plėvelę (pirkom 6X4m):


O pritvirtinta iš apačios užlenkus:


Iškart galiupasakyti, kad gyvenimas jau parodė, kad ir tai yra neidealu. Vakar buvo šiek tiek krušos... Ir matyt plėvelė kiek prakiuro. Bet kol kas laša tik vos - vos. Žiūrėsime kaip toliau.

O šiaip laikinas namukas kol kas sėkmingai tarnauja kaip sandėliukas - įrankiams, cementui, kibirams visokiems. Mūrininkai ir betono maišyklę dar sugeba įgrūsti:


Komentarai

  1. Ne paprasčiau iškart nusipirkt kokių bituminių lakštų, skirtų stogam dengt, ir daugiau nebesukti galvos? Nes tokie laikini sprendimai su laiku vis kainuos pinigus ir laiką.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na nežinau, pas mane medinis šiltnamis, plėvelė apkalta su mediniais pagaliukais tai nemačiau, kad kur lašėtų, gal tik stogo nuolydis didesnis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. su šiltnamiu niekad tokių problemų kiek pamenu nebūdavo :) bet jeigu šiltnamy kur iš palaša tai nėra problema...

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai