Paveikslų sukabinimas

Baltos sienos taip puikiai tinka tam, kad užpildytumėte namus savimi. Tais dalykais, kurie džiugina būtent jūsų akį ir širdį. Man paveikslai namuose, ar tai būtų butas, ar sodyba - yra būtinybė. Žinoma, bepigu man čia postringauti taip, kai po persikėlimo iš seno buto į naują atliko paveikslų, jie tiesiog nesutilpo ant sienų, nes sienų mažiau :)

Yra viena didelė balta siena pagrindiniame kambaryje, kuri jau seniai prašėsi kažką su ja daryti. O aš labai labai troškau turėti sieninį laikrodį. Taip labai man jo norėjosi matyt todėl, kad tokio dalyko niekada nebuvau turėjusi. Sieniniai laikrodžiai, jeigu jie savo išvaizda negąsdinantys, yra brangus, žinote, malonumas.

Kadangi ant tos pačios sienos ir paveikslus žadėjau kabinti, ir laikrodį, tai tiesiog nuvažiavau į Unideco ir nusipirkau laikrodį. Štai jis,  žaismingas, su spalvom :)



Pakabinus laikrodį, matant jo vietą ir dydį, jau drąsiau pasidarė kabinti paveikslus. Kaip sukabinti paveikslų kompoziciją - yra gana aiškūs principai, sudėlioti tiesiog paveiksliukais ir schemomis. Kad ir čia štai PINTEREST (gallery wall)

Radusi maždaug atitinkantį mano situaciją schemą, pradžioj sudėliojau ant grindų, na ir matau kad man labai patinka - netradiciškai šiek tiek, sutikite:


Beje, vienas paveikslas didžiulėje sienoje atrodo tikrai vienišas:


O štai kompozicija nuo grindų persikėlė ant sienos :)


Kambarys iškart pasidarė daug daug jaukesnis. Išryškėjo apvalus didelis valgomojo stalas, ir kažkaip sijos pradėjo labiau kristi į akis. Siena su paveiklais kažkaip "surišo" viską.

Dar nufotografuosiu dienos metu ir įkelsiu nuotraukų, kad matytųsi bendras vaizdas ;)

O štai ir žadėtas papildymas - va kaip gražu ir jauku, kai susitvarkiau:







Komentarai

  1. Liuks. vakarų šalyse, Amerikoje, įprasta ir asmeninėmis nuotraukomis iškabinėti. Pas mus gaila ne.
    Laikrodis: reikia rinktis be tiksėjimo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. asmeninės nuotraukos man labai gražu, manau tai tik laiko klausimas, kada pakabinsiu :)

      Panaikinti
  2. Grazu.
    Kas grafikos darbo 3 nuotraukoje autorius?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Neringa Žukauskaitė, tai grafikos darbas. Jos darbų galima pamatyti jos FB puslapyje "Neringos grafika" - https://www.facebook.com/neringos/

      Panaikinti
  3. Sveiki visi. Mačiau komentarus iš žmonių, kurie jau gavo savo paskolą iš ANGGA DIMAN, ir tada nusprendžiau kreiptis pagal jų rekomendacijas ir prieš kelias valandas patvirtinau savo asmeninėje banko sąskaitoje bendrą 30 000 eurų sumą, kurią prašiau. Tai tikrai puiki naujiena, ir aš patariu visiems, kuriems reikia realios paskolos, kreiptis per savo elektroninį paštą (anggadiman1@gmail.com). Džiaugiuosi dabar, kad gavau paskolą, kurią paprašiau

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveiki, užmačiau pas jus apvalų stalą. Gal galėtumėt pasidalinti, kur jį įsigijot? Ieškau didelio apskrito , prie kurio laisvai tilptų 5 asmenų šeima, bet kol kas sunkiai sekasi.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Great post, thanks for sharing!

    Hương Lâm với website Huonglam.vn chuyên cung cấp máy photocopy toshiba cũ và dòng máy máy photocopy ricoh cũ uy tín, giá rẻ nhất TP.HCM

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai