Reklamuotojai - chaliavščikai, kreipiuosi į jus. Trinsiu velniop!

Taigi taip. Be gailesčio trinsiu visus komentarus, kuriuose bus reklama - nuorodos į visokio plauko puslapius. Atskirti jus lengva - jus ne į temą komentuojat, ir teršiat eterį. Norite pasireklamuoti? Kreipkitės ir mes sutarsime kainą. Norite visko nemokamai? Škac iš čia.

Čia pastebėjau kad tai kavos nukalkinimą, tai duris Aluje, tai projektavimą reklamuoja vis tas pats "komentatorius". Apie dešimt visokių beveik ne į temą komentarų, kiekviename vis kur nors nukreipia. Nė kiek nepanašu į rekomendaciją, tik nagla plika brukama ne vietoj reklama. Aš kai ne į temą pakomentuoja - skaitau savo įrašus "nejaugi aš kažką taip ne į temą parašiau"... gaištu laiką...

Supykau. Ištrinsiu velniop. Ir kitus blogerius kviečiu tą patį daryti!


Komentarai

  1. Žemiausio lygio reklama, kokia tik gali būt. Įmonėm, kurios samdo tokiais metodais dirbančias šūdfirmes turėtų būt gėda. Bet, realybė, matyt, kitokia yra. Vis kirba mintis rinkti tokią reklamą į puslapį/blog'ą ir taip sukurti "gėdos lentą". Bet juk niekam tai nebus įdomu, tik daugiau reklamos gausis jiems :D

    P.S. Praleidot paskutiniam įraše apie virtuvę kredito kompanijos reklmaščikę vieną :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Skaitote mūsų mintis, per 4 bloginimo metais reklamų prisikaupė iš ties nemažai, ką vieną dieną žadu ir išviešinti, ypač kai jos rašomos su šimtais klaidų. Vieni kreivarankiai sugebėjo net pasivogti mūsų namo nuotraukas ir įdėti į skelbiu.lt kaip savo :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tik nemanyk kad tai jie skaito ;)
    Reklama visuose forumuose ir blog'uose, pasigūglinus pagal temą. Jie negūūglina 'Reklamuotojai - chaliavščikai' ;)
    Blogger platformoje galima nusistatyti 'senesni kaip 3 mėn komentarai - moderuojami'. Padeda atsijoti.

    AtsakytiPanaikinti
  4. kaip suprantu, pamatu irengimo kompanjos "komentara" ir tu siandien gavai? :) cia manau, taip buvo ir bus, realiai jei bent kiek subtiliau butu ta reklama uzmaskuota, tai gal ir palikciau.. Beje, siulyt reklamini baneri uz 10eur vienkartini mokesti yra normalu? ar cia nuo blogo populiarumo priklauso? :D manau, jau geriau isvis tegul nebuna jokiu baneriu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jūs bent blog'us turit... man į estatytojų mail'ą vis ateina siūlymai įsidėti reklamines nuorodas už 10-15 eurų. Kai paklausiu, kur jie pas mane tekstus mato - nebebūna atsakymo :) Ne patys protingiausi žmonės ten sėdi.. toli gražu.

      Panaikinti
  5. Manau šitie troliai neskaito šio post'o. Aš tiesiog pašalinu komentarą, nors kai kurie nauji blogeriai dar kartais netskiria jų ir nuoširdžiai atsakinėja į šių robotų komentarus:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ištrink greitų kreditų spamą prie virtuvės (minėjo jį jau).
    Gal tau nuorodos tekste prasčiau matosi. Galima paryškinti CSS pareguliavus.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Laba diena,
    Kaip susisiekti dėl reklamos?

    AtsakytiPanaikinti
  8. man tai jie netrukdo, dažnai ir į gerus puslapius nukreipia :D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai