Apie spalvas interjere

Būna pamatai kur kokią nuotrauką ir supranti kad tai TAVO. Nesakau, kad pamačius šią nuotrauką aš "pagaliau" supratau, kaip turėtų atrodyti didysis kambarys sodyboje, labiau panašu į tai, kad kai pamačiau - supratau, kad paveiksliukas labai atitinka tai, apie ką svajoju ir jau pradėjau kurti. Štai kokių spalvų ir kokios nuotaikos norisi. Kvepia atostogom, ar ne tiesa? :)


Jis toks šiltas, jaukus, ne pernelyg skandinaviškas. Įnešus tam tikrų elementų, detalių, medžiagų galima būtų nepamesti idėjos kurti lietuvišką interjerą. Čia yra ir raudonų plytų, ir medžio, natūralių medžiagų. Taigi šis paveiskliukas atspindi tai, kas man iš tiesų labai patinka. Ir taip, aš turėsiu šviesius (oj oj tokius nepraktiškus gi) minkštus baldus :)

Prieš metus atsigabenau iš bičiulės nebereikalingą didžiulę griozdišką sofą-kampą:


Mane sužavėjo blogerės "namukas" virtuvės baldų atgaivinimo antram gyvenimui idėja.  Tai absoliučiai nuostabus dalykas! Mano sodyboje yra antram gyvenimui prikelta krosnelė, ir labai tikiuosi, kad prikelsiu ir šią sofą. Juolab kad tokio dydžio ir patvaraus karkaso pirkti naują yra labai LABAI prabangus dalykas. O aš dar noriu šviesios. O jeigu šviesi - tai audinys turi būti super kokybiškas - nesitepti, plautis, lengvai valytis, nesugerti drėgmės, na žodžiu visas tas kosmosas ką sugeba šiuolaikiškos technologijos. Taigi seni paralonai bus pakeisti naujais, ir apvilksime juos nauju labai kokybišku audiniu. Aš jau ir audinį net išsirinkau, va:

 
Audinių itin kokybiškų galima rasti štai čia www.kitokieaudiniai.lt. Ten aš ir sūpuoklėms terasoje tinkamą lauko baldams audinį radau. Jie gali pagaminti jums bet kokią sofą, apvilkti geriausios kokybės audiniais, arba atnaujinti baldą, jau nekalbant apie užuolaidų visokias galimybes. Čia ne reklama, čia patarimas, nes tai mano draugės darbas, labai viskas skoninga, subtilu, profesionalu, preciziška, ir su meile daroma. Tokių žmonių pasišventusių idėjai - su žiburiu, kaip sakoma. 

Ir kadangi jau užsisakiau parketlentes, ir rugsėjo pabaigoje ateis meistras grindų sudėti, prieš jam ateinant aš atiduosiu šią sofą-griozdą pervilkimui - persiuvimui... ir sudėjus grindis, atvažiuos atgal gražus šviesus baldas. Net drebuliukas suima pagalvojus KAIP pasikeis vaizdas namuose įsirengus grindis ir atsiradus dideliam jaukiam minkštam šviesiam baldui :)

Tiek apie interjerą, o iš manęs artimiausiu laiku dar įrašas apie medinių lubų įrengimą, apie kėkaukas, ir dar... apie gėlyną ;) Beje, nuostabi rudens pradžia šiemet :*

Komentarai

  1. Super šauni montis su pervilkimu. Man reiks persivilkti močiutės 64 m. Čekoslovakiškus foteliukus: https://www.dropbox.com/s/2moachtblbdg94v/DSC_0023.JPG?dl=0

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pirmoji nuotrauka tikrai graži. Panašų ir mes interjerą planuojam :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Faktiskai gaminsites nauja balda :) Porolonas keiciamas, gobelenas taip pat. Visos medziagos plius darbu kaina jums gausis naujo baldo kaina arba dar brangiau. Nors jei turit sentimentu siam baldui kodel ne...bet jei bandote tokiu budu sutaupyti tikrai ne... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O jus tikrai tikrai manote kad as nepasilyginau ir nepasiskaiciavau? :D

      Panaikinti
  4. Su malonumu sekame Jūsų blogą. Po namo statybų, kai išleidžiama tiek pinigų, interjero irgi kuo gražesnio norisi, bet sunku, sunku ..... :) Baldų atnaujinimas irgi vienas iš gerų variantų! Beje sofos modelis visai geras.
    Mes savo laiku (dar bute) ėjome vos kitokiu keliu. Nusižiūrėdavome idėjų, ir minkštų ir labiausiai korpusinių baldų iš vienos patikusios itališkų baldų parduotuvės (pas juos buvo mums neįkandama) ir tiesiog pakopindavome :) Kažkaip pastebėjau, kad mūsų vietiniai baldų meistrai gana gerai nukopijuoja ir padaro kietuosius baldus, o vat su minkštais ir panašiai gaunasi nevisada tiklsiai. Sėkmės. Rašykite dar.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai