Idėjos tualetui

Gal kiek ir juokinga tema, nes ji apie...tualetą :) Bet kai statai užmiesčio namuką, gali sau leisti įsirengti tą namuką kiek kūrybiškiau ir ne itin brangiai. Labai norėčiau vonios kambarį ir mažiuką tualetą įrengti taupiai, bet kaip nors įdomiai.

Prieš kurį laiką teko svečiuotis Bonoje ir žinoma, ilgo vakarėlio metu neišvengiau vizito į tualetą. Ir čia, iš esmės tikrai gražiame ir labai stilingai įrengtame bute atradau labai originalų sprendimą. Tualetas įrengtas labai paprastai ir originaliai. Sienos iki pusės išdažytos raudonai ir prikabinta daygybė mažų paveiksliukų ir nuotraukų rėmuose. Labai šilta, jauku ir nenuobodu. Net nufotografavau :)



Pagalvojau, kad rėmeliai nekainuoja labai daug, nuolaidų metu jų galima pigiai įsigyti. O štai apipavidalinti galima įvairiom nuotraukom iš statybų proceso ar kažkas panašaus. Visai miela ir mano galva išradinga.

Komentarai

  1. Visai linksmas sprendimas. Jeigu jau apie tai kalbam, pas mane namuose prieš šį sostą ant durų eilėraštis toks optimistiškas kabo su pavadinimu "Nepasiduok".. svečiams patinka :))))

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai graziai :)

    www.domuslangai.lt

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai